Főoldal      E-mail
Eseménynaptár
balra
jobbra


H K Sz Cs P Sz V
0102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Közlemény
A nevelési év rendje
Étkezés
.....................................
 
 
 
Jubileumi kiadvány

 

 

Szeretettel ajánljuk figyelmébe jubileumi kiadványunkat!
Részletek>>

Adó 1%

Kedves Szülők!
Kérjük, hogy adójuk 1%-ának felajánlásával támogassák óvodánkat!

Adószámunk: 19112958-1-08

A kedvezményezett neve: Apor Vilmos Római Katolikus Iskola Alapítvány

Számlaszám:

10200249-33072856-00000000

A másik egy százalékról is rendelkezhetnek:

A kedvezményezett technikai száma, neve: 0011 Magyar Katolikus Egyház

Gyermekeik nevében is köszönjük figyelmességüket!

Aktualitások
2024.03.27.
 
2024.03.12.
Nagycsoportosok az Alapfokú Művészeti Iskolában
Iskolába készülő nagycsoportosaink izgalmas délelőttöt tölthettek el intézményünk Alapfokú Művészeti Iskolájában. A kreatív délelőtt során megismerkedtek az ott dolgozó pedagógusokkal, az alkotásra inspiráló környezettel...
2024.02.12.
Itt a farsang, áll a bál!
   Végre elérkezett a várva várt farsangi bál az óvodában! Reggel a gyermekek szüleikkel együtt érkezve cseppentek bele a farsangi kavalkádba. A vidám jelmezek, zene, a sok finom csemege megalapozta a jó hangulatot...

Aktualitások

« 1 | 2 »

2023.11.24. - Könyvtárlátogatáson a Pillangó csoport

 A Pillangó csoportos gyerekekkel a Dr. Kovács Pál Könyvtár, és Közösségi Tér gyermekkönyvtárában jártunk. 
A gyermekek játékosan ismerhették meg a könyvek birodalmát, verset, mesét hallgattunk, majd kedvükre nézelődtek, játszhattak a fmegújult gyermekkönyvtár területén. Beiratkoztunk, mesekönyvet kölcsönöztünk. Könyvtárhasználóvá, olvasóvá szeretnénk válni!
Köszönjük ezt a csodás délelőttöt a könyvtár dolgozóinak!
 

2023.10.10. - Nagyszülők napja az óvodában

 Nagyszülők napja az óvodában
                                                                                           
 Október 2-án délelőtt, Nagyszülők napjára vártuk óvodásaink nagyszüleit, dédszüleit. 
Több család, már az iskolai reggeli szentmisére is együtt érkezett, ahol Imre atya a nagyszülők fontosságáról, családban betöltött "őrangyal" szerepükről beszélt. A nagyszülők segítsége, jelenléte elengedhetetlen a fiatal, dolgozó szülők számára. Közösen imádkoztunk értük, és családjainkért. 
Az óvodai délelőtt során kötetlenül játszhattak,barkácsolhattak, megismerkedhettek óvodánk mindennapjaival, a csoportokkal, napirendünkkel,  óvodapedaógusainkkal. A reggeli gyertyagyújtásokon a családokért, nagyszülőkért imádkoztunk, őket köszöntöttük. A mese-vers tevékenységekben is aktívan részt vettek a nagymamák, nagypapák a gyermekek nagy örömére. Volt olyan csoport, ahol nagymamák olvastak, vagy bábozak mesét, és volt, ahol szereplőként vettek részt a mese dramatizálása során,vagy együtt táncoltak unokáikkal. A gyermekek nagy örömmel fogadták nagyszüleiket, nagyon jól érezték magukat, ezen a különleges délelőttön.
Külön köszönetet szeretnénk mondani a gyermekek szüleinek, akik lehetővé tették, hogy a távol élő nagyszülők is részt vehessenek programunkon.

2023.10.10. - Családi délután az Apor Óvodában

 Őszi családi délután az Apor Óvodában
 

Vidám délutánt töltöttünk szeptember 29-én óvodásaink családjaival. A már hagyománnyá vált program keretein belül Mihály napi vásári forgataggal köszöntöttük az őszt. A délután sikerét a szülői felajánlások, és  segítő dolgos kezek tették lehetővé. A gyerekek is kivették részüket az előkészületekből. Saját kezűleg készített őszi dekorációval díszítették fel az udvart a vendégek fogadására, valamint a megnyitóra vidám verseket, mondókákat tanultak.  A vásári forgatag mellett népi játszóház, vásári kikiáltók, és a Kuttyomfitty Társulat műsora az elvarázsolt királykisasszonyról szórakoztatta a gyermekekt, vendégeket. Az előadást vidám táncház zárta.  Nagy sikert arattak a gyermekek körében a vásári finomságok, kosár körhinta, hintaló verseny, csigafutam, dió ágyú, és még számos ügyességi játék, melyet mind kipróbálhattak barátaikkal, testvéreikkel, szüleikkel óvodásaink. 
A délután során lehetőség nyílt kiscsoportosaink, új óvodásaink családjaival való ismerkedésre, kötetlen beszélgetésekre, játékra. Nagy öröm számunkra, hogy nem csak a szülők, testvérek, de több családból a nagyszülők is örömmel vettek részt programunkon. 
 

2023.08.16. - Tanévnyitó szülői értekezlet

 Kedves Szülők!
 
Szeretettel várjuk óvodásaink szüleit 2023. augusztus 28-án hétfőn, 17.00 órai kezdettel tartandó Tanévnyitó szülői értekezletünkre. Helyszín, intézményünk aulája (érkezés az iskolai főbejárat felől). A közös tájékoztatót követően az óvodai csoportokban folytatódik a program, a gyermekek óvodapedagógusaival. 
 
Pálfiné Gerencsér Katalin
óvodai intézményegység-vezető

« 1 | 2 »