Főoldal      E-mail
Eseménynaptár
balra
jobbra


H K Sz Cs P Sz V
0102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
 
Közlemény
A nevelési év rendje
Étkezés
.....................................

 
 
Jubileumi kiadvány

 

 

Szeretettel ajánljuk figyelmébe jubileumi kiadványunkat!
Részletek>>

Adó 1%

Kedves Szülők!
Kérjük, hogy adójuk 1%-ának felajánlásával támogassák óvodánkat!

 

 
Kérjük Önöket, hogy adójuk egy százalékával támogassák az
 
Egyházi Iskolák és Templomok Fenntartásáért Alapítványt
9021 Győr, Káptaladomb 5/B
adószám: 19111421-1-08
bankszámlaszám: 11737007-20529396
 
A másik egy százalékról is rendelkezhetnek:
A kedvezményezett technikai száma, neve:
 
0011 Magyar Katolikus Egyház
 
Továbbra is lehetőségük van az 1% felajánlásával az iskolát támogatni az alábbi módon is:
 
Apor Vilmos Római Katolikus Iskola Alapítvány
Adószám: 19112958-1-08
Számlaszám:
10200249-33072856-00000000
 
Hálás szívvel köszönjük az iskola számlájára küldött támogatásukat is.
Apor Vilmos Római Katolikus Óvoda, Általános Iskola,
Alapfokú Művészeti Iskola, Gimnázium és Kollégium
9024 Győr, Pátzay Pál u. 46.
adószám: 18525845-2-08
bankszámlaszám: 10700031-70870941-51100005
 

Gyermekeik nevében is köszönjük figyelmességüket!

Aktualitások
2025.02.02.
Gyertyaszentelő az óvodában
   Február 2. a katolikus egyházban Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe. E napon emlékezünk meg arról, hogy Szűz Mária Jézus születése után negyven nappal bemutatta gyermekét a jeruzsálemi templomban...
2025.01.14.
Nyílt nap az Apor Óvodában
    Jelentkezési lap letöltése a 2025/2026-os nevelési évre >>  
2025.01.13.
Vízkereszt ünnepe az óvodában
  Január 6-án, Vízkereszt ünnepén emlékezünk meg a három királyról, akik egy csillagot követve jutottak el a Kisded Jézushoz. Hódoltak neki, és ajándékokkal kedveskedtek a gyermek Jézusnak. E napon a gyermekek is ajándékot kapnak óvodánkban...

Archívum

"Ettem szőlőt most érik.."

2016.10.04.
 Már érlelődik a „hegy leve”…
 
Az indián nyár utolsó napjait kihasználva, szeptember 29-én, a Pillangósokkal útra keltünk, hogy megtudjuk, miből és hogyan is lesz a „hegy leve”. Gulyás Kata ovisunk szülei meghívásának örömmel eleget téve érkeztünk meg egy kellemes, vidám hangulatú séta után. Már messziről megpillanthattuk azokat az óriási tartályokat, amelyekben a finom nedűt tárolták. A házigazdák elmesélték, hogyan készül a leszüretelt szőlőből a must, illetve később a bor. Megmutatták az ehhez használatos eszközöket. A hatalmas, szőlőfürtökkel teli kádakra, az óriási darálóra, a hosszan kígyózó csővezetékekre csodálkozva tekintettünk. A mustot meg is kóstolhattuk, ami mellé ízletes csirkefalatkákat, mosolygós burgonyát és finom süteményeket kínáltak mindannyiunk nagy örömére.
 
Szíves vendéglátásukat ezúton ismételten köszönjük!